Heisan og fortsatt god sommer!

Hva tenker dere når kjenningsmelodien til «Norge rundt» ljomer rundt i gatene? Unger med ishåp i øynene som løper etter den fargerike bilen. Å, ja, det er litt koselig også, litt sånn barnslig moro egentlig. Skulle vi ikke kjøpt en pakke med is, da tro?

Se på de herlige nye papirene til Reprint med bilder av isbil, limonade- vogn og masse deilig is!
Jeg kikket nylig på bloggen til Karen Burniston og hun har funnet på noe helt genialt. Nemlig brukt en dobbel versjon av Tag Book pop up. Altså, noe så genialt kunne bare komme fra den dama!

Når jeg kuttet ut den innerste delen av Tag Book pop up diesen brettet jeg papiret dobbelt og la diesen med den ene kuttesiden på utsiden av bretten. Da kuttes ikke den bretta delen av papiret og jeg fikk en dobbel versjon av Tag Book pop up. Jeg legger ved en link til Karen Burnistons veiledning av denne teknikken: https://www.youtube.com/watch?v=VHaitpVAA7E

Jeg har brukt Bazzill farge Bark, til kortbase, og et Carta Bella tremønstret ark inni kortet (fra i fjor). Ellers er alle de andre papirene fra Reprints nye serie: Summer Holiday.

Det som jeg syntes var så genialt med denne varianten er at kortet ble litt større og litt bedre mulighet til å pynte på kortet. Skal bli flere av disse, kjenner jeg ????

Kos dere med is i varmen og lag noen fine sommerminner!

Hilsen Lene ????

materialer:

Karen burniston 1023 tag book pop-up

reprint ark 12×12 summer holiday-ice cream delivery

reprint utklippsark summer holiday

Papirdesign dies-juhuu

 

 

Skroll til toppen