Advent i bloggen

Så skriver vi november, advent og jul nærmer seg fort. Vi skal ha litt advent og juleforberedelser som tema i bloggen denne måneden.
Jeg sitter ofte å «surfer» rundt i scrappe-blogger og her en kveld datt jeg over en morsom tysk blogger som hadde laget en Adventskrans «to go». Idéen var kjempegod synes jeg men levende lys og papir er ikke en god idé. Derfor viser jeg også et bilde med slike små batteri te-lys.

Selve boksen er en enkel eksplosjonsboks med skråklipte hjørner. Papiret er en hyggelig donasjon fra Gunn-Eirills lager av Graphic 45 juleark. Greia var at jeg ville ha noe i lilla og det hadde hun.
Som pynt på boksen har jeg laget en stor Julestjerne med Tim Holts big dies. Papiret på blomsten er farget med Distress Ink. Snøfnugg er av metall og embosset med Enamel. Den lille vimpelen som stikker ut er fra Tammy Tutterow; Spellbinder. «Advent» er stemplet med små bokstavstempler.
I midten av esken har jeg limt fast en liten fyrstikkeske, med litt pynt på. Holderne til te-lysa er klippet av en dorull og malt med sort Gesso. Deretter limte jeg på diverse papir og et lite skilt med tall på hver holder. 

Her har jeg byttet ut lysene med elektriske te-lys og kuttet ut en lilla runding med hull i til å tré over «flammen». Jeg likte ikke at det ble så mye hvitt på lysene. Nå har jo ikke fyrstikkene i midten noen funksjon så her kan man lage noe annet.

AVENTSKALENDER «TO GO»
Hilsen Lene
Material-liste:
Det lilla papiret har gått ut men du 
finner lilla julerark HER

Skroll til toppen