Alphabet Punch Board

Jippi, nytt leketøy!

Skal si det var moro å prøve det nye Punchboardet fra We R Memory Keeper. Brettet lager store bokstaver og tall, 5 inch høye og 3 inch brede (bortsett fra M og W).

Man tenker kanskje at det eneste man kan lage med brettet er bannere med tekst på, men slike bokstaver og tall kan pynte opp flere steder. Man kan kutte ut bokstaver i vinyl f.eks, og lime dem opp på egnet sted, eller pynte en plakat eller liknende. Passer også med tall på et stort kort, eller bokstaver på en LO.

Jeg har laget en sommer-banner med ark fra G45, april_montage. Jeg bruker ofte baksiden av arkene med klare fine farger. Som ramme har jeg brukt classic_12_x_12_sawdust og bokstavene er kuttet ut av papir med litt glitter i (kjøpt i Tallin).
Stjernene er punchet ut i to størrelser og restepapir.
De små duskene har jeg laget med bomullsgarn fra Nøstet, og garnet heter Paris.

Av samme garnet laget jeg en lang tvunnet snor til å henge opp banneret med. 
Vi har nok ikke tradisjon for å henge opp bannere til enhver anledning, men det er ganske koselig å pynte med en selvlaget hyggelig tekst. 
Babyshower begynner å bli populært og jeg ser at en slik banner med tekst på blir festens midtpunkt. 
Til bursdager og andre typer Party kan en banner bli morsomt. Man kan mikse bokstaver og figurer (dies) på vimplene og siden brettet lager tall er bruksområdene mange.
“Velkommen inn i hagestua”
Brettet er veldig lett å bruke og det følger med en grei bok med beskrivelse på hver bokstav og hvert tall. Lett å forstå med bilder og tekst. 
Dette var rett og slett gøy 🙂
Sommerhilsen fra Lene

Posted in Uncategorized and tagged , , .