Baby

Vi har hatt pynta Kleenex esker tidligere i bloggen, og her kommer noen nye idéer til pynting av disse boksene. Siden tema på bloggen denne måneden er baby og påske, valgte jeg de nydelige arkene til Papirdesign for baby.
Her er det mange fine å velge blandt og fargene er så søte.

Sammen med Kleenexboksen har jeg også laget en innpakning til babyolje og Zinksalve. Sammen blir dette en superfin gave til en baby. 
Slik ser innpakningen ut inni, og esken i midten er laget for seg og siden limt inn i bunnen av innpakningen. Sidene på innpakningen er 5 inch brede og 11 inch høye. (husk 2 stk). Jeg preget på 2 inch på begge delene og hver av disse 2 inch-delene ble limt oppå hverandre, dette er bunnen. Så rundet jeg hjørnene på toppen med en hjørnepunch og pyntet alle sidene med mønsterark. Esken i midten er 5 x 2 inch i størrelse og biten du kutter til esken skal være 9 x 6 inch. Preg 2 inch inn på alle sidene og lag en boks/eske. Limes på midtdelen på innpakningen. Lag hull helt øverst og tré et bånd i slik at du får lukket innpakningen. Jeg lager oppklipte strimler av silkepapir for å fylle ut esken rundt godsakene til babyen.

Samme gaveinnpakning bare i et annet papir fra Papirdesign. Esken inni fikk en blonde rundt kanten nederst og det ble ganske fint. 

Så må jo jentene også få noe og her har jeg brukt ark fra FabScraps. Innpakningen til badesåpe ble smalere enn de over, og såpeflasken står oppi en eske med rund åpning. Siden papiret er fullt av søte harepuser, har jeg jaktet byen rundt etter en bløt liten kanin til pynt på Kleenex esken. Da er det godt det snart er påske og man kan “kamuflere” påskepynten inn på babyesken.
Oppskrift på Kleenex-eske:
2 stk: 5 1/4 x 9 inch, legg langsiden opp i pregebrettet og preg på 4 1/2 og 8 1/2 inch.
Preg langsiden på 4 7/8 inch.
Legg disse bitene etter hverandre og lim sammen på den lille 1/2 inch delen, lim sammen til en firkant. Tré denne firkanta boksen på Kleenex esken din og brett inn den langsgående pregelinjen. Klipp et hakk i hvert hjørne slik at du får brettet inn disse smale delene. Jeg limer bunn på denne esken slik at jeg kan bytte Kleenexboksen etter ferdig bruk. 
Bunnen: 4 x 4 1/2 inch, limes på de smale bunndelene.
Lokk: 7 1/8 x 7 5/8, preg på 1 1/2 inch på alle fire sidene. Husk å lage åpningen til serviettene før du limer sammen lokket til en grunn eske.
Jeg bruker ovale dies eller runde dies, alt etter som. Finn midten på lokket og kutt hull med en dies. Lag hull i mønsterarket også. Det blir fint med en ramme rundt hullet.
Klipp to hakk på to av sidene inn mot den midterste firkanten, stopp ved pregelinjen. Brett den lille hjørnefirkanten inn bak sidedelen og lim fast. Det skal se ut som en grunn eske når du er ferdig.
Lokket blir ganske stramt på esken og det er en fordel når du drar opp serviettene. 
Kos deg med å pynte videre!
Hilsen fra Lene
Materialer: 
Blomster, masse blomster 😊

Posted in Uncategorized and tagged , , , , .

5 Comments

Comments are closed.