Babykort

I dag har jeg et babykort å vise dere. Kortet ble langt og smalt fordi jeg ville bruke Karen Burnistons Cirkel Pop Up dies (med noe påbygg) inni kortet.

Arkene jeg har brukt er fra Moda Scrap og serien heter Blue Cotton Candy. Jeg er litt over middels glad i kraft farget Bazzill og bruker det til veldig mye.

Bildene på kortet er fra et ark i baby-serien fra Mintey. Foran på kortet har jeg pyntet med lyseblå Poinsettia fra Heartfelt. (Blomster man lager selv med dies, stempel og form).

Når man bruker KB die-sett Cirkel Pop Up får man fire rundinger utskjært. Jeg ville ha 6 stk for å få plass til både bilder og bokstavene. Jeg skjærte ut to ekstra rundinger og limte dem fast i midten der hvor man skal lime sammen de to delene til kortet.

Her ser du litt bedre oppbyggingen av kortet. Den lange raden med rundinger henger liksom i løse luften, men den ble stødig og faller ikke ned mot underlaget.

De to rektanglene på hver side er fra en annen av Karen Burnistons diespakker Rocking Rektangel. Bokstavene er kuttet ut på min Cricut og embosset med Light Blue enamel.

Ønsker alle en fin uke, håper du får scrappet litt!

hilsen Lene

Materialer:

Karen Burniston-circle tag book pop up

Heartfelt Poinsettia & holly clusters Craft dies

Heartfelt shaping mold poinsettia

Posted in baby, Bazzill, DT Lene, Heartfelt Creations.