Bitty Ball Pop up- vaksinering

Nå, av alle tider, trenger vi fortgang i vaksineringen mot Korona. Derfor har vi sendt bud på alt tilgjengelig personale og pensjonerte søster Borghild har tatt med seg aspiranten Espen til unnsetning.

Møt søster Borghild og aspirant Espen!

Dette kortet måler 8 x 5 inch og inneholder det lille legekontoret som er arbeidsplassen til Borghild og Espen.

På de sterile veggene av murstein har vaktmesteren satt opp ei hylle med plass til det nødvendige til vaksineringen. Helt til venstre på gulvet står ei avfallsbøtte hvor Borghild kaster det beryktede viruset. På hylla står det flasker med medisin og ei krukke med Koronavaksiner. De små krukkene på nederste hylle er laget med honningkrukka fra ModaScraps Bee sweet. Flasker og krukker har jeg embosset med embossingpulver, både klart og med farge. Der liker jeg godt å bruke Tim Holtz embossing Glaze siden den er transparent.

(Søster Borghild har pynta seg med perleøredobber fordi ho skulle avbildes i bloggen) 🙂

Det lille viruset, sprøyte, stetoskop og røde kors-merket er fra en liten pakke dies fra Art Impressions; Health.

Borghild og Espen er laget med Bitty Ball Pop up og isteden for å bruke de panelene som følger med pakka har jeg brukt panelene som følger med i den store pop up ballen, nemlig Surprice Ball Pop up . Det gjorde jeg fordi jeg ville ha hele rene deler på både kropp, hår og ansikt. Du ser ikke Bazzillen bak panelene på denne måten. Håret er klippet til med saks og munnbindet er laget av kaffefilter farget med lysblå Oxide.

Dette lille legekontoret er for tiden overbelastet og kan ikke ta inn nye pasienter, dessverre!

Hilsen fra Lene

materialer: Karen Burniston Bitty Ball pop-up

Mini dies -health

Modascrap dies-bee sweet

Distress Embossing Glaze

 

Skroll til toppen