Bordkort til konfirmant

Hei hei

I dag vil jeg dele med dere noen enkle bordkort jeg har laget til en konfirmant. Konfirmanten liker fotball så da passer jo de nye arkene til Papirdesign ypperlig.

 

 

 

 

 

 


Det er det bare å klippe i vei:

Jeg har brukt vimpel diesen til Kort&Godt som borkort-base med en enkel brett:Navnene har jeg skrevet på data og printet. NB! Her er det viktig at det er laget stor nok avstand både på siden og over/under hvert navn. Jeg prøve-printer alltid på et vanlig ark og justerer til jeg er fornøyd. Da slipper jeg og feilprinte på mønsterark eller kartong.

Fotballene er montert på 3D-puter for å lage litt dybde på kortene. 


Produkter som er brukt: 

Papirdesign verdifull-gutteklipp

Kort&Godt – vimpler med søm 178

Kort&Godt – vimpler (til navn) 270 

http://3D teip

 

Det var dagens konfirmasjonsinspirasjon. 

Ønsker dere en kreativ og din helg. 
Susanne 🙂 

Posted in dies, DT Susanne, Guttekort, Konfirmasjon, kort&Godt, papirdesign and tagged , .