Box in bag

I dag vil jeg vise dere en boks etter et gammelt mønster. Denne boksen er noe av det første jeg lagde som fersk scrapper. Jeg har brukt noen aldeles skjønne papirer fra Simple Stories.

Her ser du delene du trenger: bunnen måler 13 x 13 cm og den må preges 3 cm inn på alle sidene. Lim sammen til en eske. Langs sidene på esken skal du feste den store mønsterpapirdelen som måler 15 x 30 cm. Her er det viktig at du bruker godt lim som f.eks scoretape. Begynn å lime midt bak.

Så skal den nederste borden festes helt kant i kant med eskens bunn. Lag gjerne en fin avslutning på øverste del av borden. Deretter skal den øverste borden limes fast på toppen av mønsterpapiret. Jeg har også festet toppen av to tagger bak den øverste borden så jeg har muligheten til å lukke esken. Der trér jeg inn et bånd og knyter sammen esken. Du kan også lage hull i den øverste borden og tré båndet i hullene.

Min eske er stor nok til å romme en babyshampo og babybørste. Men størrelsen er perfekt til små gaver som trenger innpakning.

Hilsen Lene

Boho Baby Double-Sided Cardstock 12″X12″Born to be wild

Boho Baby Double-Sided Cardstock 12″X12″Little wildflower

 

Skroll til toppen