Bryllup

Månedens tema i bloggen er bryllup og jeg vil ta for meg den litt shabby naturlige varianten. Hvis jeg skulle gifte meg nå, ville jeg ha valgt sommerbryllup, med stranda og sjøen som tema. Selve selskapet ville jeg selvfølgelig hatt på et koselig sted ved vannet. Gjestene skulle kommet kledd i hvite klær og lindresser.

Invitasjonen til «bryllupet mitt» ville jeg lagd i hvitt, natur og off-white farger og bordplassering/kort skulle hatt et element av sjø og strand i seg.
Hvit Bazzill som kortbase, Bazzill Kraft til ramme og Papirdesigns fine ark. Blomst er fra Petaloo og bak papiret med hjerter ligger det en rad med lerretstoff. Litt hyssing i samme fargen og to blingperler. Hjertet er kuttet ut med to dies og embosset med embossing enamel, ivory.
Tips: om halvperlene ikke har den fargen du vil ha kan du farge dem med Alkohol Blekk.

Driv-ved pinnene til bordkorta er plukket i vannkanten på en av mine mange turer. Kuttet til og pusset godt med sandpapir. Pinnen har fått samme pynten som kortet og navnlappen sitter i en nål fra Tim Holtz. Selve navnlappen er laget av baksiden av bryllupsarket og litt Kraftpapir.
Kreativ hilsen fra Lene
Posted in Uncategorized and tagged , , .