Bryllups kort

Hei hei alle sammen.
Bryllups sesongen er i gang, så her kommer det 3 kort med papirer fra Pion– My Dearest Sofia.
Når papirene er så flotte så synes jeg kortene skal være enkle for og vise mønster og farge.
Disse kortene måler 15×15 cm. Det underste panelet er skjært på 14,7 cm, jeg synes det blir utrolig fint når det ikke er så mye av den hvite basen som synes.

På 2 av kortene har jeg brukt en firkant dies fra Rox Design. Denne diesen er billig og vel verdt og legge i handlekurven. Resten av utstyret er brukt på alle 3 kortene.
Kjære brudepar diesen er fra Papirdesign. Når du skal bruke denne diesen er det lurt og bruke frysepapir mellom diesen og mønsterpapiret- det blir mye enklere og få ut det snirklete skriften. Hjerte diesen er gammel, men Kort og Godt synes jeg har en kjempeflott hjerte dies som kan er veldig annvennlig. Blomster og blader som jeg har brukt er fra forskjellige levrandører.

Baksiden av kortene synes jeg skal stå i stil til forsiden. Kortene virker mye mer forsegjorte og proffe. Personlig synes jeg man må pynte alle sider og spesiellt når man skal selge kortene. Min erfaring er at de blir fortere solgt enn de som bare er pyntet på forsiden.
Ønsker dere en kreativ dag.
Posted in Uncategorized and tagged , , .