Christmas Crackers med Studioligt 397

Det morsomste jeg vet i scrappeverden er å finne nye bruksområder til diesene mine. Denne gangen er det Studiolight Essentials 397 som får unngjelde.

 

Slik ser diesen ut  men nå skal jeg ta dere med steg for steg og vise hvordan man kan lage en gammeldags smell bong bong av denne.

Jeg begynner med å skjære til delene jeg trenger. Her:1 stk 4 x 9 inch og 2 stk 4 x 6 inch. Så legger jeg den store ytterste diesen helt ut mot kanten av papiret og kutter fra spissen og ned til den røde streken. Der stopper jeg og sveiver tilbake.

Så snur jeg diesen på papiret og kutter fra den andre siden. Pass på å få disen kant i kant med papiret fra 1. kutting. De andre to små panelene kan du bare kutte på den ene siden.

Da skal du ha 3 slike deler. Den store er baksiden og de to små er høyre og venstre fremside. Fremsidene har jeg skjært til slik at hver midterste firkant er like (den store firkanta flaten midt på).

Så er det tilpassing av paneler. På de to fremsiden kan man bare kutte den ene siden og så justere den andre siden. Sett merker med blyant og skjær etter dem.

Det store panelet bak må justeres med dies, her skal du kutte i begge sidene. Litt på øyemål men jeg prøver å finne rette posisjon ved å legge papir og dies oppå det første jeg kutta ut og følge forrige kant. Den hvite ramma er liksom guidelinjen min.

Da kan kortet «syes» sammen og du har en fin åpning av kortet på høyre side.

Dette kortet har åpningen midt på og du kan også lage to like HELE deler, lime sammen i bunnen og «sy» igjen hver side så har du en lomme å putte en etikett oppi. Håper du får lyst til å prøve du også.

Knallhilsen fra Lene

Studiolight dies-397

Skroll til toppen