Ciao Bella, Delta

Hei, jeg har i flere år lagret bilder i mapper på Pinterest. En av mappene heter scrapbooking og der lagrer jeg alt jeg TROR jeg kommer til å lage en gang. Nå bestemte jeg meg for å begynne med det siste bildet jeg lagret og så får jeg jobbe meg bakover i tid.

Da de nyeste papirene til Ciao Bella kom inn i butikken forrige uke, måtte noen av dem bli med hjem. Serien jeg valgte heter «Delta» og har noen supre farger. Masse deilige bilder også. Forsiden på kortet mitt er sterkt inspirert av en god kunde i butikken. Hennes binderskort på Facebook her om dagen traff meg midt i scrappe-nerva. Takk for inspirasjon, Bjørg Stemre!

På venstre side inni kortet har jeg limt inn en lomme. Den er kun festet med en liten limeklaff under mønsterarket, slik at den kan vippes frem og tilbake. Inni lommen er det plass til tre etiketter.

Under lommen ligger skrivefeltet.

Dette var et morsomt kort å lage og alt er skjært til uten mønster. Kortet måler ca 15 x 11 cm.

Av de nye papirene til Ciao Bella har vi nå fått seriene: Blue Note, Hipster, Collateral Rust, Start your engine, Delta, Neverland, My first year. Altså; MASSE fine ark og blokker.

Takk for meg! Hilsen Lene

Posted in DT Lene, kort.