Ciao bella + Mica Stain = Søndagskreativitet

Hei og Hopp 🙂

I dag har jeg sittet å kost meg med denne fine hobbyen. Det er overskyet å man kan sitte inne med god samvittighet . La  kreativeten bare komme Jeg har klødd i fingrene etter å teste Tim Holtz Distress Mica Stain Set Halloween Set# 3  . Dette er en  gjennomsiktig perlemorspray ,som oppfører seg på samme måte som distress ink spray ,bare med shimmer i. De kommer tre stk i pakka. Jeg skal absolutt investere i flere farger.

Sjekk den kule effekten på bilde :

                                           

Jeg skrudde av korken å “tæppet” i vei . Føler at jeg før mere kontroll med å tæppe enn å spraye , men spørs helt hvilken effekt/utsende  man vil ha. Men husk en ting med disse sprayene at de skal ristes  sidelengs og ikke “opp og ned” . Da vil du tette åpningen. Disse er med  en metallkule oppi , slik at det er enklere å blande . Man må jo bare elske disse hihi. På en to tre har man laget ett nytt uttrykk på arkene .

Det blei ett konfirmasjons kort laget av Ciao Bella 8×8 blokk Indigo  med Papirdesign store binders-3 . De arkene er bare helt nydelige i fargespillet. Passer meg perfekt . Føler blokkene i 8*8 er enklere å bruke , enn 6*6 blokkene . Eller er det bare meg?

Baksiden har jeg laget en lomme, plass til tags .  En tag med skrivefelt og en tag med konfirmasjonstekst fra stemplet Papirdesign Stempel, Livet skjer . Sprayet alle lagene med designerark med mica Stain burning ember . slik at det blei en “tråd” igjennom alle arkene mine .  Båndet til tagene farget jeg  med samme mica stain burning stain, slik at jeg tok opp fargen fra dråpene på arkene. Jeg sprayer alltid båndet med vann først, så tilfører jeg ink. slik at den sklir fint ut .

Her er ett par bilder til fra binderskortet mitt:

                                     

Klem  Camilla

Håper du blei inspirert til å ta frem en spray eller to 😉

Tim Holtz Distress Mica Stain Set Halloween Set# 3

Ciao Bella 8×8 blokk Indigo

Papirdesign Stempel, Livet skjer

Papirdesign dies Konfirmant 28

Posted in DT Camilla, Konfirmasjon and tagged .