Circle Tag Book pop up

Tidligere har jeg vist dere kort laget med denne diesen men denne gangen har jeg gjort en vri på innsiden av kortet. Utenpå kortet har jeg pynta med ark fra ModaScrap og Tim Holtz. Han er kommet med noen pakker ensfarget papir, ton i ton, som er fine å pusse med sandpapir på. Stemplene jeg har brukt er fra Lawn Fawn. Stemplene har lenge vært på tilbud i butikken og jeg er litt usikker på hva som er igjen.

Inni kortet har jeg kuttet en åpning i hver sirkeldel bortover. Der brukte jeg bare den runde diesen som følger med i pakka. Så har jeg skjært ut nye sirkler som passet perfekt som ramme på hver sirkeldel. Også med papirene til Tim Holtz. Jeg lagde rammer for å stive opp de sirklene som er ganske sårbare når de bare er tynne rundinger.

Inni hver åpne sirkel har jeg hengt en liten charm, Coffee charms fra Karen Burniston. En liten pakke dies med kaffe som tema. Så har jeg brukt billetten fra Photo Collage pop up. I bakgrunnen på kortet har jeg brukt baksiden av det arket som er foran på kortet.

Disse små kaffekoppene kommer til å pynte fint opp i en kokebok også, så disse tror jeg kommer til å bli mye brukt.

hilsen Lene

materialer:

Karen Burniston-circle tag book pop up

Karen Burniston dies-coffee charms

Moda scrap 12×12 ark-wild flowers 5

Tim Holzt kraft stack-warm chaud

 

Skroll til toppen