Converse sko- kort

Med Tim Holtz’ distress paper kan man lage kule kort til barn og ungdom. Disse papirene kommer i mange fine farger og kan fint matche fargene i de orginale skoene. Papiret er kjempemorsomt å “herje” litt med, enten slipe over med sandpapir eller krølle sammen.
Jeg deler et hvitt Bazzill ark i tre: skjær på 4 inch og brett på midten av lengden (6 inch). Da får du 3 doble kort på 4 inch x 6 inch. Distress papiret kutter du på 3 inch x 6 inch, og så trenger du en tynn sort stripe, også Bazzill, på 1/4 inch x 6 inch. 

Distress papiret pusses forsiktig med et finkornet sandpapir.
Tegn hvite sømmer med en hvit penn eller bruk symaskin, øverste markeringer er på 5 og 8 cm. Nederste markeriner er på 1 og 4 cm. Altså 3 cm mellom de hvite strekene. Lag 3 hull til maljene og lim gjerne på en hvit papir-ring.

Slå i store maljer/eyelets. Jeg bruker en tang til det.

Så trer jeg i ekte skolisser og limer disse på baksiden.
Siden Converse- logoen er rund med en stjerne i midten bruker jeg alltid runde stempler til å pynte på skoen. Stjerna er punchet ut på rød Bazzill. Du kan også bruke et stjernestempel.

Så limer jeg Distress papiret  helt kant i kant øverst på det hvite Bazzill kortet. Den sorte papirstripen limes på litt nedenfor så den indikerer sålen på skoen.

Litt røff pynting av innsiden med en fin die fra KaBoks.
Disse korta er enkle og raske og lage, og de faller i smak hos den “yngre garde”.
Lykke til!
Hilsen Lene 
Posted in Uncategorized and tagged , .

2 Comments

Comments are closed.