Dutch Doobadoo i forkledning

Hei, i dag vil jeg vise dere en morsom vri på de populære malene som kalles Dutch Doobadoo. Etter en liten inspirasjonsrunde på Pinterest fant jeg noen søte juleflasker, og dette måtte jeg prøve ut.

Forkledd som nissemor og nissefar synes jeg disse ble superfine som julekort eller de kan gies bort sammen med en flaske edle dråper. Jeg har brukt rød, sort og hvit Bazzill til dette, samt noen knapper. Flasketuppen er pynta med glitrete papir. Beltespennene er kuttet ut på Cricut, men de skulle ikke være så vanskelige å klippe ut for hånd. Ellers har paret fått litt kristorn og grankvist-pynt med noen røde bær/ halvperler.
Inni kortet er det god plass til å lage et skrivefelt og evn.t et stempel. 
Materialer:
Knapper
Hilsen Lene 

Posted in Uncategorized and tagged , , .