Eksplosjonsboks til baby

Noe av det beste jeg vet å lage er eksplosjonsboks. En slik boks kan lages med absolutt alt av tema og det er alltid så moro å gi bort en sånn boks.

Vi har fått inn i butikken pakker med 5 esker i en pose og de finnes i kraft-farge og Off-white. Eskene er ferdig klippet til og preget i brettelinjene, slik at det er veldig enkelt å sette sammen en eske med lokk.

På lokket til min baby-eske har jeg satt på en shaker-dome fra Sizzix og denne kan fylles med morsomme små elementer som rister rundt inni halvkulen av plast. Disse er også veldig fine å bruke på kort, selvfølgelig. Denne varianten jeg har brukt er ferdig med lim langs kanten så den er superenkel å montere.

Når boksen åpnes faller de 4 sidene på boksen ned og her kan du pynte i fleng! Jeg har laget et lite platå og limt fast noen papirklosser og en liten bamse. Ellers er det jo kjekt med et lite åpent felt man kan skrive en hilsen og evnt bilder eller tekster.

Jeg har brukt papirer fra Maja Design; Vintage Baby, som sammen med kraftfarget eksplosjonsboks blir koselig og gir et varmt inntrykk.

Blomstene på lokket er laget med to av Heartfelt pakker med dies og mold: Small wild rose og Poinsettia.

Hilsen Lene

Maja Vintage Baby – Baby shower

Maja Vintage Baby – Cherish

Maja Vintage Baby – Sweet Little princess

Sizzix Shaker domes Rounded Square 2.25″, 6/Pkg

Exploding box

Heartfelt (søk på Heartfelt i nettbutikken og se på alle de fine settene)!

 

 

Posted in baby, DT Lene, eske, Heartfelt Creations, Maja Design.