Eksplosjonsboks til en «handyman»

Jeg har laget en boks som passer fint til en kreativ og «handy» person. Det meste av tannhjul og den lille verktøykassa med verktøy er 3D chipboard som man må sette sammen og male. Utsiden av boksen er kledd med papir fra StudioLight, A4 papir i serien Aviation. Lokket er kledd med et ark fra LaseroweLOVE nr 8. stjernebåndet på lokket er fra Tim Holtz; 3D star trim.

Så har vi innsiden av boksen. Siden hvert hjørne av arket som boksen er laget av, er klippet bort, faller sidene flatt ned når du tar av lokket. Verktøyboksen og alt verktøy er limt sammen og malt med maling. Jeg har brukt noen farger men ellers har jeg brukt Art metall maling 6 pk. Verktøykassa står oppå en ny liten eske jeg lagde for hånd og kledde med trepapiret til Tim Holtz.

Nærbildet av boksen. Skruene er fra en gammel dies fra  Marianne Design. Trepapiret er farget med Distress Spray og Ink. Så fant jeg to små colaflasker i samlingen min som passet så fint inn.

     

På den ene siden av boksen lagde jeg et vindu/shaker med flere små spiker inni. De ruller rundt under et plastvindu.

En eksplosjonsboks lager du enkelt selv, bare søk på nettet etter mønster. Man får også kjøpt ferdig utskjærte bokser med lokk.

hilsen Lene

Art metall maling 6 pk

Laserowe love Dino land 08

Studiolight ark aviation-10

diverse 3D chipboard

Ranger-Woodgrain paper Trepapir fra TH

Posted in DT Lene, eske.