En hilsen i en eske

Endelig er jeg i gang på scrapperommet mitt igjen. Etter nedpakking, flytting og oppakking igjen er det blitt tid til å sitte med hobbyen min. Jeg har laget noen eksplosjonsbokser som jeg skal bruke til en julehilsen og innpakking av gaver.

I disse to eskene har jeg laget en «potte» i midten og puttet en liten plastikk-blomst oppi. Med en liten hilsen og plass til å skrive litt selv funker denne esken fint som en ekstra oppmerksomhet i disse dager.

Denne esken er en gave til ei venninne, som på jobben sin blir kalt for Lille My (derfor koppen). Jeg lagde en liten eske inni boksen som koppen står oppi. Det gjorde jeg så ikke koppen skulle skrangle rundt inni esken når lokket er på.

Disse eskene er fra en pakke med 5 stk i posen, og delene er ferdig utskjært.

Førjulshilsen fra Lene

 

Posted in DT Lene, eske, jul, Julegaver.