En oppmerksomhet til gjestene

Noe av det jeg liker ekstra godt å lage til selskaper er en liten eske til bordplassering eller bare en oppmerksomhet til hver gjest. I år har jeg laget snømannhatter til alle og oppi hatten ligger to sjokoladekuler pakket inn i cellofan.

Jeg begynner med å finne ut størrelsen på hatten og finner en flaske eller liknende jeg kan bruke som mal. Mine hatter er ikke så veldig store og jeg brukte en sprayflaske å lime selve hatten rundt. På ene siden klippet jeg en hakkekant med sikksakk-saks rett ved siden av en preget linje. Dette skal bli en limekant ned mot hattebremmen som er kuttet ut med en sirkeldies. Sirkelen skal være noe større i diameter enn selve hatten.
Her er hatten brettet og limt rundt en flaske og limt fast til sirkelen av Bazzill.
Hatten har fått et glitrete rødt bånd rund nederst og kristornblader av gull + litt hvitt granbar. Til slutt limte jeg fast 3 røde bær av halvperler. 
Alle disse småtingene limte jeg kjapt og enkelt fast med mini gluedots.
Materialer: 
Rødt bånd
Røde bær/halvperler
Siden dette er mitt siste bidrag før jul vil jeg benytte sjansen til å ønske alle våre følgere
EN RIKTIG GOD JUL!
Juleklem fra Lene

Posted in Uncategorized and tagged , , , , , .

One Comment

Comments are closed.