Enkel invitasjon og bordkort til konfirmasjon

Heisann, I dag er det min tur å blogge for Skrappehjertet igjen.  Vi skriver februar og det er ikke lenge før veldig mange må begynne å lage invitasjoner og bordkort til konfirmasjon. .  Det tar tid å lage bordkort og invitasjoner.  Det skal lages mange, og derfor bør det være enkelt.

Jeg synes det er fint når man har invitasjoner og bordkort har samme stil. Det er praktisk også fordi man får endel restepapir når man lager invitasjoner og de er greie å bruke til å lage bordkort.

Til disse har jeg brukt:
Bazzill
Spellbinders: Valiant Honor og Label 33
Pion designs Vilolet field (Easter Greetings)
Blomster  fra Papirdesign
Så har jeg printet ut Velkommen og Elisabeth. Fonten heter «Connie»
Jeg har også brukt lilla bånd som jeg kjøpte i Riga og en blad dies
Jeg har distresset den lille tagen med Hero Arts shadow ink, farge «Grape Juice»

Jeg har brukt Valiant Honor diesen som mål for størrelsen. Ca 10×13,5 cm. Det er perfekt størrelse til invitasjoner.  Så har jeg bare kuttet bazzillen litt større. Jeg har 2 mm foam tape mellom lagene. Det er kun Pion arket som er limt med vanlig tape.

På innsiden har jeg også laget en invitasjon på pc’n min også her har jeg brukt fonten «Connie»

På bordkortet har jeg bare delt opp Valiant honor og skjøtet dem sammen med lim. 
Håper dere får en flott og kreativ uke alle sammen. 
Klem fra Irene

Posted in Uncategorized and tagged , , , , , .