Enkle brullups-bordkort

Hei dere… Jeg sliter fremdeles med armen min, så derfor blir det veldig enkle bordkort fra meg. Blomster hadde jeg liggende, de laget jeg for lenge siden. Jeg tenker at dere alle har endel “Label- dies” som nesten aldri er i bruk eller en kant punch som har ligget lenge fordi den ikke er helt “in” lenger.. men dette er supre redskaper til å lage bordkort!

 Dette er super-enkelt. Har brukt en Martha Stuart kant-punch,
Jeg har pyntet med en Classic rose som er stemplet og embosset med sølv, og har skrevet navnet for hånd. Selv om jeg ikke har verdens fineste håndskrift, synes jeg det er mer personlig enn å skrive digitalt. 

Her har jeg satt sammen to like labels fra Creative Expressions, Swiss Collection “Bern”, den ene med pyntekant og den andre uten. Bak fronten som har den gjennombrutte pyntekanten ha jeg lagt sølv kartong. Jeg har pyntet med Classic rose her også.

Denne er laget på samme måte. Her har jeg brukt Creative Expression, Atlantic Ocean Collection ” Cape Verde”  Denne er også pyntet med samme blomst og håndskrift.

Ha en fin og kreativ uke

Klem fra Irene

Posted in Uncategorized and tagged , , , , , .