Enkle julekort med dieser..

Så er det mandag igjen og jeg blogger for Scrappehjertet. Jeg er en stor fan av dieser og jeg bruker dem flittig. Denne mandagen må jeg vise dere noe som ikke er 100% nytt, men som jeg aldri har vist fram før. Jeg klarte nemlig å ta en salto på jobben på glatt nyvasket gulv på fredag og resultatet er noen forferdelig vonde ribben… og scrapping kunne jeg bare glemme…  Da er det jammen godt at jeg har mye å ta av…

På dette første kortet har jeg brukt et bakgrunnstempel fra JustRite som jeg har delt opp i 4 paneler med foam tape under. Swirlene er fra Die-namic, God Jul er dies fra Kaboks og julestjernene er dies fra Poppystamp/Memory box

På dette neste kortet har jeg brukt Label 42 og Decorative label 42 fra Spellbinders, samme julestjerne som over, bare i en annen farge. God jul er stemplet og embosset.  Stemplet er fra Papirdesign. 
 Stempelet jeg har brukt inni har jeg hatt i flere år så jeg husker ikke sikkert hvem som hadde det…
Dette julekortet har jeg brukt gammel embossingfolder fra Sizzix som heter  Snow-globe. Jeg har også brukt Curved Border 2 fra Spellbinders + samme julestjerne som de to kortene over
Dette ble noen enkle julekort fra meg
Ønsker alle en kreativ uke
IrenePosted in Uncategorized and tagged , , , , , .