Enkle julekort uten julepapir

En kveld jeg satt inne på hobbyrommet tenkte jeg at jeg ville lage noen julekort uten julepapir. Da gikk jeg tilbake til noe jeg har vist her på bloggen tidligere, nemlig InkaGold.

På det første kortet har jeg embosset sort Bazzill med en gammel embossingfolder fra Cutlebug med snøstjerner på. Noen gamle rester av Maja-ark og et bilde så er man langt på vei. Bildet er tatt av en deltager i en fotogruppe på Facebook. Jeg sendte henne en melding og spurte om jeg kunne printe ut fire bilder av dette flotte motivet. Dama syntes det var hyggelig at jeg spurte og at jeg bare kunne bruke det. 
Neste kort er også veldig enkelt, samme bilde og litt smått med pynt. Blomsten er en dies fra Creativ Expressions. Bakgrunnen en kuttet ut med en dies fra Tim Holts, likeledes bladene på blomsten. 
En ganske dramatisk julestjerne. 
Materialer:
Gullark
Tim Holtz, small talks Occasion
Charms
 Dies, mixed media, Tim Holtz
Kristornblader, Tim Holtz
Creativ Expressions, Classic Poinsettia
Klem fra Lene

Posted in Uncategorized and tagged , , , , , , .

One Comment

Comments are closed.