Eske med Mintay Garage

Hei og god mandag! Ny uke og litt nærmere våren. I helgen har jeg lekt med den nye serien fra Mintay som heter Garage. Tøffe kule ark «right up my alley». Elsker fargene og stilen på disse arkene. I tillegg har jeg brukt en bit med «skinn» som jeg har laget selv.

Selve esken måler 4 x 4 inch og er 6 inch høy. Det betyr at her måtte jeg skjøte på Bazzillen for å få esken stor nok. Tre-papiret på selve esken er fra en 6 x 8 blokk og rutearket på lokket er fra single 12 x 12 ark, nr 05.

Skinn lager jeg ved å vete ett kraftark og la vannet trekke litt inn i arket. Så krøller jeg arket og krøster det godt sammen. Da er det viktig at ikke det sprekker. Etterpå sletter jeg arket ut og tørker det godt. Så tar jeg en brun Ink-pute (Vintage Photo) og drar lett over skrukkene. Her er det lurt å påføre fargen med en dabber slik at ikke du får for mye farge på. La arket tørke godt før du begynner å kutte i det. Slikt ark bruker jeg til mye som skal være litt røft, slik som gutte- mannekort.

Stjernene er embosset med enamel-pulver og jeg har brukt mye metall på esken til pynt.

Mintay serien har et fint utklipsark og noen fine pakker med diecuts.

Dette ble en meget populær serie og vi ble raskt tomme, men serien kommer inn i butikken igjen.

Hilsen Lene

Mintay ark-garage die cuts

Mintay ark-garage die cuts elements

Mintay ark-garage 6×6

Mintay ark-garage 6×8

Mintay ark-garage 05

 

 

Posted in DT Lene, eske.