Eske til et brudepar

Hei, og riktig godt nytt år!
Jeg har pakket bort julepapiret, dies og pynt, men jeg skal ikke se bort fra at det kan komme noen vinterkort eller liknende utover på nyåret. I dag vil jeg vise dere en eske jeg har laget til et brudepar som gifter seg i en hvit kirke.

Til selve boksen har jeg brukt 2 grå Bazzillark og mønsterarket er fra Papirdesign, likeledes tekst-diesen.

Blomstene er laget med en punch, noe som letter jobben siden jeg skulle lage så mange. Her er det også kjekt å bruke dies fra Heartfelt.


Kirken har jeg laget med dies fra Tim Holtz, Village Collection. Vi er for øyeblikket tom for denne diespakken, men den kommer inn igjen. Pakken er ekstremt velutstyrt og du kan lage en mengde forskjellige hus og eventuelt kirke. Pakken har flere deler som gjør husene unike. Jeg ble mest overrasket over hvor utrolig moro det er å sitte å bygge hus. Ideen med en kirke på esken er jo også like aktuell til et dåpsbarn eller en konfirmant. Likeledes er det moro med en eske med hus på til noen som har flytta inn i nytt hus eller til noen som har kjøpt seg hytte. Så her er det bare å følge med, jeg skal bygge flere hus, for å si det sånn!
Hilsen fra Lene
Materialer:

Papirdesign ark vårtegn-til evigheten

Papirdesign dies-Kjære brudepar

Posted in DT Lene, eske, papirdesign, Uncategorized.