Eske til gavekort

Hei, her kommer en idé til innpakking av gavekort. Ønsker man litt volum i selve pakken kan man lage en eske til gavekortet. Jeg har brukt en god gammel kjenning, enkel eksplosjonsboks, og pyntet den med nye papirer og noen selvlagde blomster.

Utgangspunktet er et helt ark Bazzill som er preget på 4 og 8 inch, horisontalt og vertikalt. Hvert hjørne har fått en pregelinje til i midten og toppen av hvert hjørne er klippet bort. Den lille opphøyningen i midten der gavekortet står er laget av mønsterpapir og jeg har skjært et hakk diagonalt til gavekortet.

Noen av blomstene jeg har pyntet med er håndlaget med Heartfelt Creation Dies og Foam fra Heartfelt.

Lokket på esken lager jeg ca 1/8 inch større enn esken, 4 1/8 x 4 1/8 inch. Legg til høyden på lokket (kanten rundt nedover esken) Jeg ville ha 1 inch høyde så da ble biten til lokket 6 1/8 x 6 1/8, prege på 1 inch alle fire sidene.

For at blomstene ikke skal stå flatt på lokket krøller jeg en papirklump sammen til en ball og limer den på midten av lokket. Så limer jeg blomster tett i tett slik at papirklumpen ikke synes. Da får du høyde på pynten.

På denne gavesken har jeg brukt papirer fra Mintay By Karola Witczak (Polen), Autentique og Studio Light.

Hilsen Lene

Posted in DT Lene, Heartfelt Creations.