Et album i gave til mor… A Ladies Diary

Hei alle dere der ute…

Godt nyttår! Mitt aller første blogg-innlegg i år blir et album jeg har laget i gave til mor. Det er jo snart morsdag!! Et av de første seriene jeg kjøpte fra G45 var “A Ladies Diary” og jeg var henrykt da de har produsert serien igjen i en “Deluxe collection”  Dette Albumet er ikke akkurat et minialbum, det er ca 8×11,5inch. Jeg har laget det med god plass mellom sidene og god plass til masse bilder…  Jeg har brukt 1,5 blokk med 12×12 papir til albumet.

Blomstene er laget med Classic rose dies og stamps fra Heartfelt Creations Jeg har brukt av restepapiret å lage blomstene. Ryggen er Krafttex som er embosset med en embossingfolder.  Inni har jeg brukt Spellbinders Curved border dies og Heartfelt Creation Ornete Border and pockets dies

Det er mange magneter og med gjemte tags og pockets i albumet… 

Mellom alle sidene er det en stor tag som det også er plass til bilder
Posted in Uncategorized and tagged , , , , .

4 Comments

  1. Helt fantastisk vakkert album. Aldri sett maken til håndarbeid. Har vært så heldig å kunne bla i albumet og sett den kreative jobben som ligger bak. Lekkert satt sammen og grundig arbeid. Fineste jeg noen gang har sett, Irene.

  2. Ååå ..for et nydelig album..her har det blitt lagt ned mange timer med kjærlighet ..noe som synes veldig godt Dette er håndverk på sitt beste .

Comments are closed.