Et brettekort/vinterkort

Hei alle dere som kikker inn på Scrappehjertet sin blogg. Det nærmer seg jul og alle begynner vel å bli ferdig med julekort og pakkelapper nå. Jeg er i alle fall klar for nye utfordringer. Det passer jo fint med en myk overgang – så et vinterkort er glimrende. Jeg falt pladask for Authentique sin vinterserie i år, noe jeg vet mange andre også har gjort. Se bare Berits nydelige vinterkort forrige uke. 

Jeg har valgt å lage et brettekort, eller det vil si at jeg har satt 4 deler sammen til et siksak kort. Det krevde endel måling og et par feilkuttinger før jeg fikk det slik jeg ville, men resultatet ble ikke så værst synes jeg. 
Papir: Authentique Wintery serie
Motivene i kortet er stickers fra samme serie
Dies:
Spellbinders : Border dies
Creative Expression : Snowflake
X-cut: Snowflake
Blomster er dies og stamps : Classic Rose Heartfelt Creation. 
Her er flere bilder av kortet stående slik at du får mer inntrykk av hvordan jeg har satt det sammen

Til slutt et lite nærbilde av blomstene. Disse er stemplet på rød Bazzill med sort ink. De er formet med vann og Delux slowershaping kit fra Heartfelt Creation og til slutt har jeg brukt sølv Wink of Stella for å få en skimmer effekt.  Bildet gir litt feil inntrykk av skimmeret dessverre…. i real life ser det veldig mye bedre ut. 
Ønsker dere en flott førjuls tid kos dere masse og ta vare på hverandre. 
Klem fra Irene
Posted in Uncategorized and tagged , , , , , , .

2 Comments

Comments are closed.