Et kort til farsdag

Hei hei… Så var det min tur til å blogge for scrappehjertet igjen. Denne gangen med et farsdagskort.  Jeg VIRKELIG sliter når jeg skal lage et maskulint kort… Jeg begynner så fint med flotte maskuline papirer og er virkelig bestemt at dette skal jeg fixe.
Så helt uten at jeg merker det har jeg klart det umulige… å få maskuline papirer til å bli et feminint kort…  Da var det til med å klippe og lime…lirke av noen elementer som var klistertet på og lime på noe nytt for å skjule skavankene.. så dette ble til slutt resutatet…

Papiret jeg har brukt er Authentique og heter Assemble. Sirklene er er Spellbinder dies. Banneren med Pappa på er også Spellbinders det samme er sølvgitteret i bakgrunnen. Sykkelen er en liten figur fra Wycinanka som jeg har fargelagt med Copic tursjer.

Her er noen flere bilder… :

Ønsker dere en fin og kreativ uke 🙂 
Klem Irene

Posted in Uncategorized.

One Comment

Comments are closed.