Et lite album… gave til en hundevenn…

Jeg har ikke hund lenger dessverre, men jeg har venner som har hund og flere av dem vil sikkert sette pris på et slikt lite hunde-inspirert album. Heartfelt Creation kom nettopp ut med en ny serie som heter «Pampered Pooch som er så nydelig og som lokker til å lage fine ting . Inspirasjonen til dette albumet er hentet fra Heartfelt Creations Blog. 
Scrappehjertet har tatt inn mye fra denne serien, blokker, stempler og dies, så det er bare å kose seg. 

Jeg har også latt meg inspirere av Heartfelts «Flip fold inserts» og har brukt en av de som mal når jeg laget mitt eget, med hjelp av Bazzill, skjærebrett, scoreboard og lim. Jeg ser ikke helt meningen med å kjøpe det man kan lage selv. 
Den lille hunden har jeg fargelagt med fargeblyanter. Det er fine fargeblyanter å få kjøpt på scrappehjertet. 
Albumet er lukket med en magnet.. 
Når du åpner albumet ser det først slik ut. Bilderammen er også en del av denne serien. Jeg har bare klippet ut bildet som var inni slik at den som får det kan sette inn sitt eget bilde.  Det er åpent på toppen slik at man lett kan bytte den blå Bazzillen med et bilde.
Slik ser det ut når nedre  flapp er åpnet. Taggen med Friend er klippet ut og bare limt på den ene siden, slik at det kan limes et bilde under. 
Slik ser det ut når sideflappene er åpnet. Plass til bilder på begge sider og i midten er det «Waterfall» flapper hvor du kan sette inn mange bilder. For at det ikke skal bli trangt, har jeg laget en kant på 3/8″ rundt hele, slik at det er god plass til både bilder og pynt.
Ta deg en tur innom Scrappehjertet å se på disse nydelige papirene fra Heartfelt. Kanskje du også får lyst å lage et album å gi bort til jul 🙂 
Klem fra Irene
Posted in Uncategorized and tagged , , , .