Gavepose

Når man har pakket inn en gave og skal overrekke den kan det jo være fint å ha en pose i samme farge eller kanskje i de samme papirene som gaven. Jeg har laget en gavepose av turkis kartong og pyntet den med papirer fra Graphic 45, serien Couture.

Selve posen er kuttet ut på en elektronisk kuttemaskin, Cricut, og limt sammen. Det finnes også mange fine mønster på nettet om man søker på paperbags. Siden jeg ville prøve å lage en stor pose/veske måtte jeg kjøpe kartong hos en kontorrekvisita-butikk. Kuttematta på Cricutten er 60 cm lang og da måtte papiret også være ekstra stort. 
Graphic 45 papiret har fått en ramme med sort Bazzill og runde hjørner med en hjørnepunch før jeg limte det på foran og bak på posen.
Etiketten som henger på posen er laget av en Craft tag, som selges i pakker av 10 stk. Den er pyntet med et utklippsbilde fra Graphic 45 serien og frimerkerammen bak er en dies fra Tim Holts, den finner du HER. Rød og orange fjær er kuttet ut på Cricut og den hvite fjæren er fra ungenes hobbyboks. Under de røde blomstene ligger det en sort blomst laget av Washitape. Da taper jeg noen rader på et kopiark og puncher ut blomster. 

På etikettens bakside er det plass til en liten hilsen. «Ooh lala» har jeg klippet ut av mønsterpapirene fra G 45. 

Posens bakside ble pyntet med et bredt rødt silkebånd, er det glam så er det glam! Og til slutt noen turkise papirblomster. Her må jeg bare tilføye: jeg SKULLE ha røde brads i midten av blomstene, men det hadde jeg ikke i samlinga mi. Da tok jeg og embosset hver brad med rødt embossingpulver. Funket det også!
Nå mangler jeg bare en pen turkis pakke jeg kan putte oppi denne glamorøse posen/vesken.
Ha en fin mandag og uke, og husk: Vous ètes belle et magnific!
Hilsen Lene

1 hendelser på “Gavepose”

Stengt for kommentarer.

Skroll til toppen