Graphic 45, blomster

I Graphic 45 sin serie Couture er det mye farger og mønster. Så da har jeg valgt å lage noe som ikke krever all verdens pynt. Papirene er så fine og detaljerte i seg selv. Jeg har laget 3 “kjappis” kort som kan være kjekke å ha for hånden når ei venninne trenger en liten gave.

 
Kortene er doble, 4 inch høye og 6 inch brede. Som kortbase har jeg brukt et offwhite Bazzillark og delt det i 3 like deler. To av kortene har fått sort ramme bak mønsterarket.

Her har jeg brukt røde blomster, en sølvcharm, sort/hvit twine (tråd), og bokstaver.

På neste kort har jeg brukt mye det samme men også fler papirblomster i brune farger.

På siste kortet har jeg puttet inn en etikett foran. Etiketten finnes i en pakke med flere pluss det fine sorte/hvite båndet som er brukt på kortet. Etiketten er dekt med Washitape fra Graphic 45, og jeg har laget to hull i venstre side på kortet og festet etiketten der. 
Her ser dere kortets tre “ark”.

Inni kortet har jeg brukt mer av Washitapen fra Graphic 45 som enkel pynt.
Inspirert av denne gamle tidsepoken, Charleston, hatter og flott mote sier jeg bare 
OOH LA LA!

Posted in Uncategorized and tagged , , .

3 Comments

Comments are closed.