Guttekort med Reprint

Reprints gutteserie som heter «Your a star» er superfin til guttekort. Jeg har laget et kort som måler 4 x 8 inch, og jeg har brukt disse papirene på hele kortet. Denne serien selges i enkle ark (30×30), 8×8 blokk og 6×6 blokk.

Jeg har brukt en 8×8 blokk.

På fronten har jeg også limt på en utbrett-del som er kuttet ut med en StudioLight dies. Denne er brettet i tre og før jeg limte den fast festet jeg et bånd under slik at jeg kan knyte sammen på forsiden.

Slik ser denne delen ut og her er kortet før pynting.

Etter pynting, og med noen av de fine bildene som følger med papirserien.

Inni kortet har jeg pyntet enkelt og som skrivefelt har jeg brukt en av de nye Grunge diesene til StudioLight.

Go´scrappeuke, folkens! Hilsen Lene

materialer

Reprint your a star-8×8

Papirdesign dies-gratulerer med dagen 1

Studiolight dies grunge-345

 

 

Posted in DT Lene, Guttekort, papirdesign, Reprint, Studio Light.