Hilsen på en tag

Heisan! Her kommer en liten idé om noe man kan lage med en tag og litt restepapir. Jeg har lagt meg opp et lite lager med gavetagger jeg kan feste på en blomst, en vinflaske eller en gave pakket inn i cellofan.

Selve taggen er en stor fin tag med en tøff kant rundt hele veien, fra ModaScrap. Ellers bruker jeg litt resteark og bilder jeg har liggende. På tagger jeg vil henge på vinflasker har jeg brukt diesen «Vininne» fra Papirdesign.

Jeg må innrømme at jeg har latt meg inspirere av Betina og hennes fine store gavetags.

Her har vi en tag som passer til en sommergave, kanskje noen deilige rosa bobler i flaske 😉

Se! De funker 🙂

På baksiden av taggen er det lite eller ingen pynt slik at man kan skrive en hilsen.

Hilsen Lene

Materialer:

Modascrap dies-hanging dies

papirdesign-Vininne dies

 

 

 

Posted in DT Lene, Venn/venninne, Vertinnegave.