Høy slank eske

Heisan! Det å lage egen innpakning er noe av det morsomste jeg vet. Alltid gøy å gi bort gaver i fine esker. Denne esken her er høy og helt kvadratisk. Papirene er fra Mintay og serien Golden Days. Som base til esken har jeg brukt Kraft Bazzill.

I papiret er det bilde av noen store Krysantemum og jeg ville lage disse blomstene selv. Jeg har brukt hvit Foam og farget blomstene med Crayons, Farge Age Mahogny. Blomsten kuttet jeg ut med en dies som egentlig er en solsikke.

«Bare fordi» diesen er privat.

Fra 9 til 11 september skal vi ha Digitalt treff i butikken. På lørdag skal jeg ha kurs i hvordan man bygger esker. Meld deg på Digitreffet via Facebook siden til Scrappehjertet og bli med på kurset der. Mulighet for å kjøpe materialpakke også.

Hilsen Lene

Mintay golden days 12×12 02

Mintay golden days 12×12 05

 

Posted in Blomster, DT Lene, eske, farging av blomster.