Hvitt på hvitt

En sommer er på hell og vi skriver i dag 1.august … det går alt for fort spør du meg, men sånn er livet. Ingenting varer evig.  Jeg har laget et kort med dies igjen. Hovedsakelig av Creative Expression dies, med unntak av «fancy lattice fra Spellbinders.

Hele kortet er laget i hvitt… kun med dies, bazzill, perler, embossinpulver stempel og Foam-tape.

Alle diesene og stempel jeg har brukt kan du kjøpe hos «Scrappehjertet» Det er kanskje litt vanskelig å se på bildet, men blomstene er også stemplet og embosset, met hvitt embossingpulver. Det gir en fin effekt.

Det er moro å lage blomster selv innimellom, for da kan du jo lage i den fargen som nøyaktig passer til det prosjektet du holder på med… Jeg har mange blomster dies og mange blade- dies.  Her har jeg brukt Trailing ivy, Dandelion clocks, Orange blossom og Mosaic leaves.

Her er et lite knippe andre blomster jeg har laget. Noen er stemplet, noen embosset og noen bare svertet med blekk. 

 Ønsker dere en fin og kreativ uke 🙂
Klem fra Irene
Posted in Uncategorized and tagged , , , , .

One Comment

Comments are closed.