I dag blir det litt annet enn pakkelapper fra meg…..

Ny uke og nye muligheter. I helga har jeg vært masse nede på Scrappehjertet. Det er alltid hyggelig. Man treffer alltid andre som er minst like glad i scrapping som seg selv der nede. Egentlig skulle jeg blogge enda flere pakkelapper i dag, men Ida ga meg dispensasjon til å blogge julekort i stedet.
Jeg laget dette på lørdagskvelden.

Materialer som er brukt er
Pion Design : Glistening Season «Images»
Pion Design : Christmas in Norway «Clear the way»
Spell Binders Bracket border one
Memory Box : Blooming Poinsettia small
Ayeeda : Micro beads gold (midt i pointsettia)
Martha Stuart punch: Branch
 Papirdesign : God Jul dies + hvit mosegummi
Alt fåes kjøpt hos Scrappehjertet.

Ønsker dere en kreativ førjulstid 🙂
Klem fra Irene
Posted in Uncategorized and tagged , , , , .