Jul i september -slik er det i scrappe-verden.

Det jeg egentlig skulle ha blogget om i dag er litt forsinket, fordi noen av varene Ida venter på rett og slett ikke har kommet. Derfor må jeg improvisere litt.

Jeg var en tur på Scrappehjertet på lørdag og der måtte jeg selvsagt kikke litt på dieser – som er en av mine store svakheter. Jeg valgte meg noen juledieser fra Memory box.  Jeg tror ikke noen av diesene var av årets kolleksjon, men det gjør ikke noe, de er jo nye for meg uansett.  Jeg fikk også låne et Spellbinder «julesett» av Ida som hun kjøpte seg i fjor men som hun ikke har fått prøvd.

Dette første kortet er ganske typisk meg. Jeg har brukt Bracket Border 1, med matchende stempler som jeg har varm-embosset med gull og hvitt. Disse stemplene har Ida bestilt til Scrappehjertet så de kommer snart. Papiret jeg har brukt foruten Bazzill er fjorårets juleserie fra Papirdesign, «Stille natt» og Tim Holtz Craft-Core Metallic collection. Rammen som julediktet er festet på er diesen som jeg lånte av Ida:)

På det neste kortet har jeg fokuset på en stor snøstjerene. Her har jeg blandet Memory Box og Spellbinder dies. Det er 4 forskjellige snøstjerner som er satt sammen med foam tape mellom . Papiret kjøpe jeg hos Scrappehjertet i går det er fra en 6×6 blokk fra «Quality Paper»
Det neste kortet ser enkelt ut, men jeg skal love jeg jobbet med det, for å få det til. Lysene er Memory Box Jeg har lagt 3 lag av samme diesen oppå hverandre. Det som er gull, er slik diesen egentlig ser ut. Jeg kuttet også ut en grønn og en rød utgave av samme, På den røde og grønne utgaven prøvde jeg alt jeg kunne at alle delene skulle henge sammen, men siden diesen kuttet så veldig bra, endte det med at jeg måtte lime delene sammen med washi tape på banksiden, før jeg limte lagene sammen.  Snøstjernene er puncher og papieret er fra samme blokken som snøstjernekortet Jeg har også brukt en gammel embossingfolder fra Sissix.

Så her ser dere noen av kortene jeg har laget med Memory Box diesene jeg kjøpte. Litt utypisk meg disse kortene… men de var moro å lage.

Jeg synes jeg er kommet godt i gang med julekortene!

Ha en flott dag!

~Irene~

Posted in Uncategorized and tagged , , .

2 Comments

Comments are closed.