Jul i stua

Så ble det pyntet i stua til jul. Peisen har fått nye fine kubbelys og bestemors gamle engler henger på veggen. I år har jeg gått for hvit julepynt og det passet veldig fint til den hvite peisen og det hvitbeisa eikegulvet.

Jeg har brukt den nye diespakken til Karen Burniston: Fireplace Pop up og Fireplace Extras 1. Inspirasjon til dette kortet fikk jeg på bloggen til Karen Burniston. Hun har flere dyktige designere i teamet sitt og en av mine favoritter er Karen Aiken fra Canada.

Denne peisen er veldig enkel å montere, ingen avanserte deler som krever ekstreme tekniske ferdigheter 😉

Den fine mursteinstrukturen på peisen er laget med en av disene i pakken. Den kan man velge å embosse når den skjæres ut. Det lager en fin effekt på peisen, synes jeg.

Fronten på kortet er pyntet med lyktene til Karen Burniston: Street Lantern Pop up. Lukkingen er en flapp nederst på kortet. Under mønsteraket på selve kortet og på flappen har jeg festet to magneter som holder kortet lukket. Teksten julehilsen er en eldre dies fra Kort og Godt.

…………..så da ble dette min julehilsen til dere! Hilsen Lene

Materialer:

Karen Burniston Fireplace pop up

Karen Burniston Fireplace exstras 1

Karen burniston dies street lantern pop up

 

Posted in DT Lene, jul, julekort, Popup kort.