Julehilsen fra borgermesteren

Som borgermester i Papirbyen har jeg funnet ut at jeg ville besøke innbyggerne og overrekke et håndlaget (selvfølgelig) julekort til hver og én. Byen er ikke stor så det er egentlig bare en koselig rusletur. Jeg begynte turen med ski på beina men oppe på Lia-gården måtte jeg sette fra meg skia. Dere skjønner, jeg har fått så mange fine gaver av alle sammen så jeg måtte låne den lille vogna til Even.

Det er «snow much fun» å besøke alle sammen, og se bare på alle de herlige tingene jeg har fått! De er så snille!

Av Borghild og Arne fikk jeg 2 flasker hjemmelaget saft og en spikka fjøl. Emma var på besøk hos bestemor og bestefar og ho hadde også en gave til meg. Ho har strikka det deilige grå skjerfet jeg har på meg.

Hos den franske kokken Alphonse fikk jeg en stor krukke med pepperkaker. De er veldig gode og jeg mistenker ham for å ha en hemmelig fransk ingrediens i kakene. Marianne i blomsterbutikken ga meg en flott juleblomst og av sykepleierstudenten Espen fikk jeg et førstehjelpsskrin. Hos bi-røkter Even Lia fikk jeg 2 krukker med årets lynghonning. Den gleder jeg meg til å smake på.

Hele denne historien er bretta sammen i dette kortet. Utsiden er pynta med en snømann fra Tim Holtz. Lukkingen er funnet i Flap & Closure fra Karen Burniston. 

Da vil jeg (litt rart å lage seg selv i papir, men gøy) til slutt ønske alle scrappevenner en riktig god jul!

Hilsen borgermester Lene

Karen Burniston Bitty Ball pop-up

 

 

Posted in DT Lene, jul, Popup kort.