Kirke i vinterlandskap

Hei hei alle sammen.
Jeg har en liten forkjærlighet for og bygge 3D, og spesielt kirker. Det finnes så mye vakre kirker i inn og utland og de fasinerer meg arkitektonisk.
 Denne kirken har jeg laget malen til selv på Silhouetten min.
 Tim Holtz har en del dies som man kan lage hus, hytter og kirker med. Så hvis du ønsker og lage 3D uten og konstruere selv så er det et flott alternativ. Disse diesene koster litt men er vel verdt hver eneste krone sier de som har dem. De er veldig populære så butikken er ofte tom for dem- men bestill dem så ordner Ida det for dere.
Papirene jeg har brukt er fra Maja Design. Denne glass klokka er vel egentlig til mat- men siden jeg er så dårlig husmor synes jeg den passet bedre til scrapping. Jeg har kjøpt denne glass kuppelen på Scrappehjertet i sin tid.
  1.  

Håper dere likte blogginnlegget og DT jentene setter stor pris på at dere legger igjen en kommentar.
Posted in Uncategorized and tagged , , , , .