Konfirmasjons invitasjoner

I februar har vi konfirmasjon og påske som tema på bloggen vår. Jeg har tatt for meg konfirmasjon og begynner med to ganske enkle invitasjoner. Butikken “bugner” straks av nye ark til konfirmasjon, men jeg har valgt å bruke noen gamle ark fra Kort & Godt, to ark fra Maja Design som matcher perfekt i fargene: baksiden på Eating out og baksiden på Kings square. Dessuten har jeg brukt Bazzill, vanilje.
Invitasjonen med stjerner på har jeg embosset hele forsiden på. Jeg har brukt en embossingfolder fra Tim Holtz og preget mønster i papiret. 
                    
Så har jeg pynta med en stjerne punchet ut i mosegummi med glitter og et sort bånd med stjerner på.
De to grå store stjernene er kuttet ut med Spellbinder-dies og limt oppå hverandre. De to små er punchet ut. 
Denne invitasjonen er litt mer avansert. Her er det rammer på de fleste panelene og “invitasjon-” flagget er klippet til for hånd og stemplet med bokstavstempler. Flagget er stiftet fast i ytterkant med en liten stiftemaskin. Tre tannhjul i metall og en binders pynter tøft opp.
Hilsen fra Lene

Posted in Uncategorized and tagged , , , , , .

3 Comments

 1. Hei Lene
  Kan jeg spørre hvor du kjøpte de tøffe bindersene? Trenger de til konfirmasjons invitasjonene.
  Takk for svar 🙂

  Hilsen Venche

 2. Hei Venche!
  Jeg vet jeg svarer sent men kanskje det ikke er FOR sent. Bindersene er kjøpt på Ikea.

 3. Hei Venche!
  Jeg vet jeg svarer sent men kanskje det ikke er FOR sent. Bindersene er kjøpt på Ikea.

Comments are closed.