Kort og Godt Konfirmasjonskort til gutt med pengelomme

En ny uke med nye muligheter…. Jeg har laget et annerledes kort enn jeg pleier denne gangen. Hoved delen av kortet (den hvite fronten)er stemplet og fargelagt med tusjer. De fleste av oss har jo endel tusjer, og det er gøy å bruke dem av og til. Etter at jeg hadde fargelagt ferdig,  stanset jeg ut 3 stjerner.

Materiell jeg har brukt til kortet er : 
Bazzill
Inne i kortet har jeg laget en pengelomme og stemplet et vers, med hvit pigment ink. Husk bare at, når du stempler med pigment ink er det viktig å vaske stemplet godt etterpå. Dette er en annen type blekk som tørker sakte og det er viktig at det du har stemplet får tørke. Jeg bruker ofte varmepistolen dersom jeg har det litt travelt.. 
Ønsker dere en fin og kreativ uke – og kanskje vi treffes på scrappetreff i Stavern til helga som kommer?
Klem Irene
Posted in Uncategorized and tagged , , .