Lilly-høstponcho fra klompelompe

Denne gangen har jeg strikket Lilly-høstponcho fra klompelompeboka. Ganske enkel å strikke og veldig morsom! 🙂

Jeg brukte dropsgarnet Big merino (100% ull), og fargekoden er 09. Det er ofte sånn at jeg velger andre garn enn det som er oppgitt i oppskriften. Det er rett og slett fordi jeg enten velger en billigere garntype, en jeg synes er bedre å strikke med, eller at det garnet som er oppgitt ikke finnes i akkurat den fargen jeg ønsker. Noen ganger er det også greit å få brukt opp noe garn man har liggende. Dette garnet passet i alle fall ypperlig til ponchoen 🙂 Garnforslaget i boka er Sandnesgarn merino ull.

Garnet har jeg kjøpt på Scrappehjertet i Stavern. Oppskriften er da tatt fra klompelompeboka, den står på side 124.

Denne er strikket i str. 2-3år, men passet perfekt til datteren min på 1,5år som er litt liten for alderen. Men ponchoer er jo noe som passer lenge da 🙂

Jeg ble i alle fall veldig fornøyd med resultatet! 😀

Posted in Uncategorized.

One Comment

Comments are closed.