LO -Sommer i sikte!

Hei, nå har jeg fått en skikkelig utfordring, først av Ida-sjefen over alle sjefer, som ga meg disse arkene (eller kunne velge mellom månedene da) -og så Lene Nilsen som mente jeg kunne lage en LO av disse…. Jaja, her kommer ihvertfall resultatet. Prøvde så godt jeg kunne 😉
 LO´n er av mitt tantebarn Victor. Bilde er mange år tilbake i tid. Men husker det som det var i går. Det var faktisk en fin vinterdag, som jeg har prøvd i dag om  å  handle om sol og sommer.
-Har brukt mønster ark fra Graphic45 -Cildren´s Hour Collection -July Montage.
Jeg har brukt de nye diesene fra Marianne Design som ramme rundt bildet. 
Mange fine nye maritime dieser er å finne i butikken nå!
 Et must å ha nå som sommeren er her!!!
Klem Kristina
Posted in Uncategorized and tagged , , , .

One Comment

Comments are closed.