Magic Card Konfirmasjon

Hei og Hopp 🙂

I dag har jeg laget et kort av Maja autumn poem-petrichor arkene. Dette var så gøy å lage, med tre åpnemekanismer. Kortet er 5#12 inch , så ett ganske stort kort. Et litt annerledes konfirmasjonskort.

Blomstene inn har jeg brukt en liten blomsterdeis jeg hadde liggende . I midten av blomstene har jeg brukt gule dots Simple stories celebrate dots. Lagde ramme av to sirkel deis sammen jeg teipet sammen.

På begge sider pyntet jeg med konfirmant dies som jeg limte etter hverandre. Syntes det blei ganske tøft når jeg ville ha enkel pynt på sidene, som ikke tok for stor plass.   Papirdesign dies Konfirmant 28 . Alle kantene på arkene og detaljer som blomster/blader, teskt, rammer  har jeg svertet med Distress ink Valnut Stain.

Bilder fra innsiden og ett veldig enkelt skrivefelt bak :

En liten video av Kortet når det blir åpnet :

Ha en kreativ søndag alle sammen 🙂

Hilsen Camilla

Maja autumn poem-petrichor

Papirdesign dies Konfirmant 28

Simple stories celebrate dots

bazzill

Distress ink

Skroll til toppen