Magnetoppbevaring til dies

Når jeg holder på med scrapping og mine små dies ligger litt strødd blir jeg engstelig for at noen skal forsvinne. Derfor lagde jeg en liten sak som skal holde orden på de små delene i enkelte  diespakker.

Med Bind it All har jeg lagd en trekant med magentark på de to store sidene (foran og bak).

Jeg har wire på tre sider slik at trekanten kan brettes sammen når den ikke brukes eller skal bli med på scrappetreff. Wirene gir også støtte til den ene delen som er løs.

Sett fra siden er det kanskje lettere å forstå. Trekanten har wire mellom de to store delene, mellom den andre store og den lille støtta. Støtta i bunnen har også wire bak for at den første store delen hviler på den.

På dette bildet ligger delene med magnetark inn og jeg kan brette den lille støtta/bunnen over og hele greia blir lett å putte vekk eller bli med på tur.

Jeg brukte solid papp til alle delene og jeg klippet til mønsterark i samme størrelse. Alle delene ble pusset med fint sandpapir på alle kantene. Det synes jeg blir litt tøft. Så bandt jeg alle delene sammen med sort wire str 1/2 inch. Til slutt målte jeg til magnetark og limte fast på de to store delene. Magnetarket er en side jeg hadde til overs fra permene mine.

Klem fra Lene

Posted in DT Lene.