Maja Design, Everyday Life

Jeg har alltid likt solsikker og da jeg fikk se solsikker på Maja Designs nye serie måtte jeg sikre meg noen ark. Jeg har lagd et kort med en bit plast på forsiden. Limt mellom to smale striper med noen små gule blomster. Teksten «gratulerer» er dessverre utgått, men det går fint an å sette en vanlig tekst på «skeiva».

Sykkelen liksom svever litt i løse luften fordi den er limt på plastbiten.

Den midterste forsiden av kortet henger løst imellom plastbiten og innsiden av kortet.

I serien med papirer er det denne gang noen utklippsark med flere søte motiver. Jeg måtte ha med flere solsikker og satte inn noen store herlige blomster.

Greit å ha et sommerbursdagskort liggende 😉

Hilsen Lene

materialer:

Maja everyday life-housekeeping

Maja everyday life-sunny morning

Maja everyday life-beautiful ordinariness

Maja everyday life-outdoors cutout 2

Bazzill: Bark og Java

en bit plast til forsiden

Posted in DT Lene, gratulerer, kort, Maja Design.