Meg selv i en LO

Det skal ikke være lett å lage en LO av seg selv, men når man får beskjed om å bruke yndlingspapirer og lage den i en stil man liker godt, ja se da går alt som en lek.
For min del måtte det bli Maja Design, Life by the sea og maritim stil. DET er meg.

Jeg har brukt flere Maja ark og rivd i papiret flere steder. Jeg har sydd med bomullstråd og brukt tynn offwhite hyssing på lerretsvimpler, med navnet på. Satte på litt tannhjul og kompasset er laget av en dies fra Sissix. Metallskilt fra Tim Holtz. Osteklut har jeg brukt som etterlikning av fiskegarn, og eyelets i sølv etterlikner detaljer på et seil. Jeg har også brukt symaskin på denne LO’n og det er fordi jeg liker å sy. Bokstavene på banneret er kuttet ut med Cricut.
Nærkontakt med detaljene.
Ønsker alle en fin dag og flott sensommer!
Hilsen fra Lene

Posted in Uncategorized and tagged , , .